perjantai 7. marraskuuta 2014

Lehdistötilaisuuksia - Pentik

Pentikin lehdistöbrunssi oli kohdallani mieliinpainuva tilaisuus, sillä aamu alkoi huonosti: kolme lähijunaa oli peruttu, värjöttelin tunnin asemalla, sitten alkoi sataa ja olin ilman sateenvarjoa. Otin vielä väärän raitiovaunun ("kyllä tämä varmaan sinne suuntaan menee") ja etsiskelin oikeaa rakennustakin aikani. Ihmeellistä kyllä olin myöhässä vain 40 minuuttia, mutta kun saavuin paikalle, puheet oli pidetty ja tuotemallistot esitelty.

Maittavan aamiaisbuffeen lomassa minut ohjattiin kuitenkin Pentikin suunnittelijoiden pöytään istumaan ja sainkin kuulla heiltä kaiken aivan henk. koht. Oli mahtavaa nähdä kasvot tuotteiden takana ja kuulla heidän tarinansa siitä miten mallistoja suunnitellaan ja työstetään. Utelin myös mitä ja missä he ovat opiskelleet ja miten Pentikille päätyneet. Olin ihan innoissani kun näin alkuperäisiä printtiluonnoksia ja sain infoa tuotantotekniikoista. Kannatti siis olla myöhässä!

Pentik esitteli samalla kertaa kevään, kesän ja syksyn 2015 tuotteet, joten vaikka kuvasin ahkerasti, en voi pläjäyttää tähän koko kuvasaalistani, mutta jotain kuitenkin.

Näyttävä asetelma sisääntulossa:


Sain luvan laittaa etäämmältä otetun yleiskuvan sekä ruusuräpsyjäRiekko-talvimallisto on jo myynnissä

Vanerille piirretyt riekot - puunsyyt muodostavat höyhenpeitteen - fabulous idea!

Tunturi-posliinia - näihin tykästyin:

 

1 kommentti: