sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Yritysesittely: Sisustusliike Uniikki

Kuten on käynytkin jo selville, suoritan työssäoppimisjaksoni Sisustusliike Uniikissa Turussa. Liike on toiminut menestyksekkäästi jo 27 vuotta. Liikkeellä on upeat, valoisat tilat ja näyteikkunat, joita kelpaa katsella sisältä ja ulkoa.
Kuten ylläolevasta näyteikkunasta ja tarratekstistä näkyy, Uniikista voi käydä valikoimassa kotiinsa tyynyt, torkkupeitot, tapetit, verhokankaat, valaisimet ja huonekalut, päällystyttää sohvan tai nojatuolit uudelleen, tai pyytää kokonaisvaltaisen sisustussuunnitelman.Toinen harjoittelija Anni poistamassa vanhaa ikkunatarraa. Hänen kesäinen stailauksensa on toteutettu Linumin tekstiileillä. Kynttilälyhdyt Affarin.


Uniikista saa tilattua Designers Guildin laadukkaita ja paksuja mattoja, joista tässä esillä vain osa. 


 Designers Guildin tapetit kaikessa väriloistossaan


Yleisilmettä myymälästä. Verho- ja kangasmallit ovat kattavasti esillä. Valikoimaan kuuluu mm. Lauritzonin, Designers Guildin, Cole & Sonin, Osborne & Littlen, Adwinin, Spiran, Sandersonin, William Morrisin, Zoffanin, Mulberryn ja Jane Churchillin kankaat/tapetit.


Tarkemmin pääset tutustumaan valikoimiin vierailemalla joko nettisivuilla tai itse kaupassa! Tervetuloa! ;)


2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisen oloinen liike, kiitos kun toit esille. Olen tuon toki ennenkin huomannut, mutta ei ole tullut koskaan käytyä. Jotenkin tuo runsaus ja värikkyys ei ehkä ihan välity ulkopuolelle, tai itse en ole ainakaan arvannut, että sisältä löytyy noin monipuolista tarjontaa (ah noita Designers Guildin tapetteja!). -Helena

    VastaaPoista