sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Näyttötyön valmistelua

Näyttötyöni liittyy näyteikkunan ja myymälätilan somistukseen. Haluaisin - jos suinkin mahdollista - ikkunaan keväänvihreää, sillä uskon, että se herättää ohikulkijoiden huomion, ja katsoin Designers Guildin uutuusmallistot sillä silmällä läpi. 

Tässä olen asetellut eri materiaalivaihtoehtoja rinnakkain ja fiilistellyt mikä kävisi parhaiten yhteen. Huonekalut verhoilemme osin uudestaan, joten hankintaan menee ennen kaikkea verhot ja tyynyt.

Kun olen valinnut värimaailman ja ottanut kangasvaihtoehdoista ja tuotteista hinnat selville, onkin aika luonnostella näyteikkunasta oma visio, eli naamakuva. 

Tässä näyteikkuna, johon teen suunnitelman


Tässä pellavapohjaiset samettikankaat, joita suunnittelin alla olevaan rahiin Etsin inspiraatiota Designers Guildin kevään esitteistä. Aika herkkää ja hurmaavaa!

Aika tehdä laskelmia ja tutkia valmistuotteita. Fergana Jade -tyyny on suosikkivaihtoehtoni.

 Tässä mietin, syökö intensiivinen fuksia vihreältä potkua


Lisähaastetta tehtävälle antaa itse myymälätila, joka tapetoidaan uudelleen näillä kahdella Guildin uutuustapetilla. Näyteikkunan tulee siis natsata jotenkin yhteen taustatilan kanssa.


Tässä tämän hetken ykkösehdotukseni, mikäli budjetti sallii - kankaiden sävyt ja kukkien värimaailma puhuvat samaa kieltä.


Myös nämä vihreät kankaat kävisivät mainiosti yhteen, kun itse huonekalujen verhoilukankaat pidetään vaaleina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti