maanantai 31. maaliskuuta 2014

Näyteikkunassa

Koitti näyttötyön hetki ja laitoin hihat heilumaan! Ikkuna näytti alkutilanteessa tältä, kun aloin purkaa sitä:Muutamaa hetkeä myöhemmin se muuntautui uusiin kuoseihin. Olen siis itse ommellut verhon ja puolet esillä olevista tyynyistä ompelimossa tiukkoja laatukriteereitä vaalien ;) Tarkoituksena oli myös verhoilla pikkurahi tuohon pöydän tilalle, mutta se vaihtui viime hetkellä pitkäksi penkiksi. Verhoilin siis penkin istuinosan raitasametilla, mutta se ei mahtunut mitenkään päin samaan ikkunaan ison Howard-nojatuolin kanssa, joten nyt se nojailee takaseinään tapettimallin kanssa ilman jalkojaan.Tekstiilit ovat Designers Guildin uutta Kaori-mallistoa. Verhokangas Kaori, tyynykankaat Yuzen. Keskimmäisessä valmistyynyssä on lisäksi brodeerattu kuviointi. Värivaihtoehtoja on useampaan lähtöön, ainakin vihreään, ruskeaan ja sinertävään makuun.


10 kommenttia:

 1. Oi, tulipa siitä kaunis, raikas, muhkea ja houkutteleva! Tuonne soffan uumeniin kun pääsis köllöttelemään... ;) Sä oot kyllä niin sisustaja! Hyvä Vippe! :))

  VastaaPoista
 2. Tosi onnistunut muutos ja stailaus! Ikkuna näyttää nyt kutsuvalta, raikkaan keväiseltä ja juuri sopivasti ylelliseltä. Pitäisi oikeastaan käydä tuolla joskus, on niin ihania nuo tyynyt.

  VastaaPoista
 3. Kauniisti sommiteltu ikkuna! Värit ja kuosit ovat ihanat ja kokonaisuus näyttää tyylikkäältä, houkuttelevalta ja keväiseltä. Täytyy käväistä ihan paikan päällä ihailemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sielu oikein halajaa vihreää näin kevään kynnyksellä

   Poista
 4. Onpa tuossa miellyttävä tunnelma, tekisi mieli hypätä nojatuoliin nauttimaan harmoniasta! Täytyy varmaan käydä tunnelmoimassa paikan päällä vielä paremmin. Kukkakuosit ja nuo väriyhdistelmät ovat ihania! Myös tuo yläkuvan lehtikuvioinen tyyny jäi mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtikuvioinen tyyny (eli sama kuosi kuin itse verhossa) on 49 eur. Sisätyyny ei sisälly vielä siihen hintaan.

   Poista
 5. Ajattelinkin, että on Designers Guildin kankaita. Tosi kutsuvan näköinen ikkuna!!
  -Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noita kankaita - ja monia muita Guildejä - jaksaisi kyllä katsella ilokseen pitkään!

   Poista