maanantai 6. heinäkuuta 2015

Työssäoppiminen Allerilla: Koti ja keittiö & Divaani

Huhtikuun puolivälissä bussin nokka suuntasi taas kohti Helsinkiä ja uutta työharjoittelupaikkaa Allerilla. Toukokuun loppuun asti olin Koti ja keittiö -lehden sekä Divaanin käytettävissä.

Allerin toimisto sijaitsee Punavuoressa Pursimiehenkadulla merellisessä hipsteri-ympäristössä. Alakerrassa sijaitsee Moko Market ja Kaffa Roasteryn kahvipaahtimo, joten sisäpihalla ja hoodeilla leijailee tummapaahteinen, lievästi kärähtänyt aromi.

Työpisteeni sijaitsi kuudennessa kerroksessa ja itse asiassa koko kuudes kerros tässä korttelirakennuksessa on Aller Median valtakuntaa. Täällä sijaitsevat Koti ja keittiön ja Divaanin lisäksi muotilehdet Elle ja Olivia, Oma aika, Seiska, Fit ja Katso. 

Mediatalo Aller on toiminut Suomessa vuodesta 1992 lähtien ja puikoissa on nykyään Pauli Aalto-Setälä. Samoissa tiloissa toimii myös Suomi24. Täällä tehdään monipuolista mediasisältöä  tekstiä, kuvia, videoita  niin printtilehtiin kuin nettiin.


Punavuoren charmia Huvilakadulla.


Pursimiehenkadun tienoilla.

Allerin kortteerit.

Sisäpihanäkymät.

Industrial chic.


Oikea osoite. 

Työpöydän tarpeistoa.

Allerilaiset ovat ahkeria somessa, kuvassa suosittu kahvimasiina.

Työpisteeni Koti ja keittiön ytimessä.Sisustusliikekierroksen kiiltävät heräteostokset  euron buutsit ja yläkuvassa näkyvä kuparivalaisin.


Käytävällä lehdet ojossa ja harjoittelijan tuoma väripilkku.

Kirpeän kevätsään fiilikset pilvissä.

Aurinkoisen aamun ilahduttava näkymä työpaikan edessä. Suorastaan trendiväreissä!

Kupari-innostusta isossa mittakaavassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti