maanantai 6. heinäkuuta 2015

Piknik-kuvaukset: tosi toimissa

Vihdoin koitti se hetki, johon olin viikkokaupalla valmistautunut: piknik-kuvaukset luonnonhelmassa Lauttasaaressa. Mukana henkisenä ja fyysisenä tukenani oli valokuvaaja Mari Lahti, jonka kanssa vietimme pitkän päivän tavaroita roudaten ja kuvakulmia miettien. 

Oikeastaan itse visualisointiin ei hirveästi ollut enää aikaa, sillä tavaroiden siirtäminen ensin toimistolta autoon, sitten autosta kuvauspaikkaan, sitten itse kameran eteen ja kaikki vielä takaisin, vei suurimman osan päivästä. Teimme nopeaa ja tehokasta työtä, hieman tuntui, että aika loppui kesken, mutta valmiisiin tuloksiin olivat lopulta kaikki tyytyväisiä: niin kuvaaja kuin minä itsekin sekä koko Koti ja keittiön kollegat. Huh! Siitä siis selvittiin! Vaikka en minä sitä kyllä epäillytkään...

Koko prosessi oli valtavan opettavainen ja hauska. Ja mä sain päättää! Ihan itse! Vaikka rannalla kävi kova ja kylmä tuuli, niin minulla oli hyvä fiilis koko päivän. Tämä näyttötyö kruunasi mukavan työssäharjoittelujaksoni. Ei hullumpi duuni tämä sisustustoimittajan työ!

Tässä esimakua piknikkimme kesäfiiliksistä. Lehti tulee ulos heinäkuun alussa, jolloin piknik-kelit ovat parhaimmillaan!


Kamaparkki. Tästä käytiin aina ottamassa mitä tarvittiin.Hetkinen, mikäs tän hinta olikaan? Tavaroiden kuitit ja lähetyslistat piti olla hallussa.


La mia borsa! Eurokankaan kuosi hyvin esillä ompelemassani kassissa.


Onpas kesäisen väristä! Ei arvaisi, että navakka puhuri käy suoraan pohjoisnavalta. 


Kuvauskulman etsintää.Kuvaajan piilopaikka.

 
Sininen on trendiväri ja näytti kauniilta kirkkaankeltaisen kaverina.

Ihanaa, juuri tällaisia kirjoja voisin itsekin lueskella kesälomalla! Hercule Poirotia ja brittiläistä viihdehömppää. Ja nyt voin, koska sain luvan lainata kirjat itselleni. Kenties jopa ikuisuuslainaan...
Ihanat viltit rannalla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti