torstai 16. tammikuuta 2014

Retrospektiivi: materiaalituntemus


Herregod, multa on jäänyt viime jakson materiaalituntemustehtävä tekemättä! Tässä siis kaksi kutkuttavan kivaa tekstiiliä ja niiden tarkemmat tiedot:

ELLOS: Joanna-matto. Painettu, retrohenkinen kuvio. Puuvillaa. Pesu 40°. Koko 70x150 cm. Hinta: 29,95 euroa.

Ellos Home Joanna-matto, 70x150 cm
Tämä matto itse asiassa on jo käväissyt ostoskorissani, eli on viittä vaille matkalla kotiini. Vielä mietin, että mihin sitä tarvitsisin ja voisikohan saada vielä jonkun alennuksen... Matossa kiehtoo ajaton väriyhdistelmä, hyvin trendikäs kuvio sekä ennen kaikkea, painettu kuvio! Matto on siis harmaa peruspuuvillamatto, mutta siihen on saatu ilmettä kummasti painamalla valkoisella tuo "pilvireuna". On se kyllä ihana, mutta vähän lyhyt, vain 150 cm pitkä... Jotain tällaista voisi myös itse painaa kankaalle tulevissa projekteissa. Kiva idea, että mattoon voi ylipäätään sotkea painotekniikkaa.

Toinen tekstiili, jota olen kuolaillut viime aikoina, ja jossa myös on ostopäätös siinä hilkuilla, on tämä H&M:n torkkuhuopa. 


 Kyseessä on jakardikudottu torkkupeitto, joka on kylläkin 100 % akryylia, eli täyttä tekokuitua. Hinta 29,95 euroa ja koko 130 x 170 cm. Pestään 40 asteessa. Kuvio on nyt hyvin ajankohtainen, vaan kestääkö se miten aikaa? Onko se kohta auttamattomasti NIIIIIN 2014?


1 kommentti:

  1. Matto on kyllä namu! Itseasiassa hankin aiemmin samalla kuosilla varustettuja tyynynpäällisiä ellokselta :) Mustavalkoisia vaan. Taitaa olla vähän kaikkien printtien ja kuvioiden kanssa niin, että menevät pois muodista jossain aiheessa.. paitsi raitojen :)

    VastaaPoista