lauantai 16. marraskuuta 2013

Profiilikuvausta

Uudessa jaksossa meillä on tuotekuvausta kaksi kertaa viikossa ja muutenkin perehdymme tarkemmin valokuvaamiseen. Aloitimme kevyesti valokuvaamalla toisiamme pienryhmissä profiilikuvia ottamalla. Itseäni kiehtoi valokuvastudion rekvisiitasta eniten kullanväriset objektit, jouluvalot ja kahvitassit lasimurskalla. Ja luojan kiitos tuli puettua sinä päivänä jotain järkevää päälle ja tukkakin oli suht ojossa - ennakkovaroitusta kun ei ollut!

Kovin teknisesti lahjakkaita kuvat eivät vielä ole, koska siihen puoleen ei kiinnitetty mitään huomiota - tarkoitus oli vaan räpsiä kuvia vapautuneesti ja luovasti ja tuoda mahdollisesti henkilöstä jotain uutta näkökulmaa. Perinteisesti oli taas vaikea pitää naamaa peruslukemilla ilman outoja ilmeitä tai hymyillä "kauniisti". Kaikkia Tyran poseerausoppeja ei ole selvästikään vielä sisäistetty... Kaikki kamalat tsiljoona otsaryppyä ja mahamakkaraa -otokset on tietty sensuroitu rankalla kädellä, tässä näette vain parhaat puoleni ;=)


Huhuu, kurkistan tälleen jännästi varjon takaa
Sateensuojassa
Sit mä osotan tälleen suoraan pläsiä tällä varjolla
Ah, tätä luomisen tuskaa! Mustavalkoinen versio
Macbeth, Othello ja luomisen tuskan alkuperäiset värit
Yritetään "normaalia" ilmettä
Tsiisus, mikä kamera!
Mä voisin sit vaikka valokuvata tälleen feikkiaidosti
Hörps! Kuppi teetä kesken kiireiden
Kupillinen lasimurskaa, anyone?

Viimeinen kuva on suosikkiotokseni, eli jäin positiivisen puolelle lopulta, huh! Kuvailuparinani oli Mirkku, eli hänestä ottamani kauniit kuvat ovat täällä:

http://pistem.blogspot.fi/2013/11/valokuvausta.html


6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia. Olisin todellakin laittanut vähän eri vaatteet päälleni, jos olisin tiennyt että me ollaan itse kuvauksen kohteena :D

  VastaaPoista
 2. Mun lemppari on tuo toiseksi viimeinen! Tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai en tiä sittenkään, kaikki kolme viimeistä on erityisen kauniita :)

   Poista
  2. :) On se hyvä kun voi valita minkä kuvan itsestään antaa! Oisitpa vaan nähnyt ne kamalimmat - tai siis hyvä kun ette nähneet ;=)

   Poista
 3. Onnistuit tosi hyvin! Oon aikasemminkin kyllä todennut, että olet hyvin valokuvauksellinen :)

  VastaaPoista
 4. no kiitos kiitos! ensin tuntui, ettei onnistu mikään, mutta loppumetreillä ehkä oli jo olo sen verran rentoutunut, että alkoi luistaa paremmin. Teikäläisten otoksia odotellessa!

  VastaaPoista