keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Joulumyyjäiset!

Viime viikkojen radio- eli blogihiljaisuus on johtunut tiiviistä työskentelystä ompelukoneen ääressä, koska edessä ovat tällä viikolla peräti kahdet joulumyyjäiset - torstaina 28.11. Salossa koulun tiloissa ja sunnuntaina 1.12. Turussa Logomossa Uuden muotoilun joulumarket -tapahtumassa.

Suurinpiirtein kolme viime viikkoa on ollut ompelupiste keittiönpöydällä estämässä kulkua jääkaapille, eteinen on ollut silityskeskukseni ja olohuoneen pöydällä on pahvia, narua ja paperisilppua hinnoittelua varten. Valmiita tuotteita on kasattu toiseen nurkkaan olohuonetta, ja toisessa nurkassa kirjahyllyn edessä on ollut iso to do -kasa. Vielä on osa tuotteista ompelematta, joten kohta Virpi alkaa taas painaa kaasupoljinta... Tosiaan vähän yllätyksenä tuli, että näitä ei tehtykään kouluajalla, vaan ihan omalla ajalla.

Tänään mallasimme tuotteita myyntitiskiin (ja sitten purimme kaiken pois yöksi) ja tältä näyttää uurastukseni hetelmät. Tässähän tulee melkein tippa linssiin ylpeydestä, että ihan itse olen tämän kaiken saanut aikaiseksi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti