perjantai 24. lokakuuta 2014

&Bros - OneOff-näyttely

Piipahdin katsomassa &Bros-muotoilijoiden taideprojektia entisen Finnish Design Forumin näyttelytilassa. En tiennyt yhtään mitä oli odotettavissa. Ensimmäisenä vastaan tuli pumpattava pihvi. Näyttely oli muutenkin elämyksellinen ja &Brossin "veljekset" Antti-Jussi Silvennoinen ja Tero Kuitunen olivat paikalla kertomassa teosten taustoja. 

Steakment on valtava muovinen, pumpattava pihvi, joka täyttyy ilmalla tasatunnein. Se on ajatuksia herättelevä statementti lihansyöntikeskusteluun, sillä aihehan on, jollei aivan kuuma peruna, niin selvää pässinlihaa. 
&Brossin Tero...

...ja pihvin päällä istuu Antti

Punaiseen 10 Steps of Success -mattoon oli piilotettu vallan ja menestymisen symboleita, kuten mersun logo, bitcoin ja eräs tunnettu omena. Teos pohtii mitä menestys on, mitä ajatuksia siihen liitetään ja mitä se tuo tullessaan. Onko menestys pelkkiä ulkoisia asioita ja tavaroita? Onko onni sitä, että tavoitellaan aina jotain uutta?
 

Peace off vai piss off? Etusormella ja keskarilla näytetään sormimerkkejä maailmanrauhan tilanteesta. 


Feeling Lucky? kommentoi hyvinvointiyhteiskunnan tukiverkkoa. Riittääkö hyvinvointia kaikille, osaammeko arvostaa itsestäänselvinä pidettyjä tukia? Entä heittääkö joku tikan taulusta ohi? 60 kiloa painava erikoissuuri tikkataulu yrittää mahduttaa meidät kaikki mukaan.Esillä oli myös &Bros-muotoilutoimiston "kaupallisempaa kauraa", eli monia tuttuja tuotteita sekä uutuuksia.

Näitä juuri oikean pinkkejä korviksia olen haikaillut...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti