tiistai 3. kesäkuuta 2014

Mitä tuli tehtyä

Mitäs sitä tuli sitten tehtyä? Suurin projektini tässä jaksossa olivat liukuvärjätyt verhot ja kaikki niihin liittyvät kokeilut. Verhojen lisäksi - tai niiden vuoksi - syntyi vielä viiri parvekkeelle, kotelomekko, täyskellohelmainen hame, jumpperi, erinäisiä huiveja, muutama pipo, käyntikortteja, logo- ja tuoteniminauhaa tuotteiden merkitsemistä varten, julisteita ja kangasta kangasta kangasta. Jotain printin tapaistakin tuolla kuvissa vilahtaa, mutta ne ovat enimmäkseen vielä work in progress. Jospa kesäaivot saisivat luovan vaihteen päälle ja syksyllä olisi uutta pureskeltavaa sillä saralla. Voisi vaikka tehdä jotain muutakin väriä kuin pinkkiä vaihteeksi, vaikka se vaikeaa onkin ;=)

Opin käyttämään tasosaumuria (ja melkein vaihtamaan siihen langatkin), suurkuvatulostinta (no vähän vielä kaipaa hienosäätöä), brodeerauskonetta (tai ainakin hätänappia) ja tekstiilitulostinta yhä paremmin. Niin, ja nyt kun tästä eteenpäin mainitaan reaktiivivärit, kylmä- ja kuumavärjäys, urea ja hapetin, niin olen heti kartalla mistä puhutaan. Ja kun kerta ruvettiin retostelemaan, niin sain akvarellimaalaukseni muutettua Illustratorilla ja PhotoShopilla sellaiseen muotoon, että sillä voi täyttää printtiaihioita tietokoneella (ns. patternit). Aika hyvin tolleen ensi vetäisyllä... 

Siinä se sitten oli, eka vuosi Salossa! Tiimalasi tikittää, on vielä niiiin paljon opittavaa. Hetki huokaisua ja sitten syksyllä jatketaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti