maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kultainen koti

Golden, gyllene, gilden, dorata... Minua yhtään lähemmin tuntevat tietävät, että olen ihan fiiliksissä kaikesta kultaisesta. Se alkoi muutamia vuosia sitten vaatekaapissa, tuli muutama kultainen euron tai parin kirppisvyö, sitten kokolamee PlanB-kierrätysmekko kimaltavaa kultaa  ja siihen päälle jokunen toppi, hame ja neuletakki. Niin ja kenkiä.
Sitten keittiöön alkoi kertyä kauniita kullanvärisiä asioita, kuten pienet suloiset "kulta"lusikat. Seuraavaksi teapot-osastoa Englannista. Ja mikä löytö, kevättalvella kirpputorilla iskin silmäni kultaiseen lasten astiastoon. Olen kuitenkin sitä mieltä, että myyjä erehtyi  kyseessähän oli ilmiselvästi espressokupit! Ja normikokoiset kahvikannu, sokerikko, kermakko. 

Nyt olen keksinyt, että nykyajan modernilla spraymaaliaikakaudella voin itse olla Midas ja kosketella tavaroita kultaisiksi. Otetaan vain tavarat kauniina päivänä mukaan, mennään läheiselle kalliolle spraymaalaamaan ja koti on taas astetta kultaisempi.
May I have a pot of tea, darling?

Kulahtaneet metalliastiat ja esineet saivat uuden elämän. 

Päivän maalattu saalis

Kullanhohtoa ja väriloistetta


Kirppikseltä tämäkin lamppu  ja niin on übertrendikkään näköistä! Ihan tulee Alvar Aalto- ja fiftarifiilikset. Poistin nuo "heijastimet" ensi töikseni ja muodonmuutos on valmis:


Kultainen Maneki neko -onnenkissani heiluttelee huonot vibat pois

Tämän vuoden must have accessory  kultainen lompakko!

Vaatekaapissa kimmeltää...

Keittiön kuninkaallinen kattaus
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti