sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Färdig! Puf Poufin ensiesittely

Hauskan ahkeroinnin tulokset ovat tässä, eli saanko esitellä, itse designattu ja omin käsin alusta loppuun toteutettu Puf Pouf -istuin. Esite on viittä vaille valmis, siihen tarvitsee enää lähkäistä joku näistä kuvista - ellei vielä parempia saada ensi viikolla - ja alkaa olla homma pulkassa. Sitten voikin istahtaa hetkeksi ja nauttia työnsä tuloksista.Tuolia on jo kehuttu: 

"ihanko itse olet tehnyt nuo jalat?"
 "siis onko tuo itse neulottu päällinen?"
"Näyttää ihan kuningattaren valtaistuimelta."
"Ihan on sun näköinen!"Kiitos, olen itsekin tyytyväinen, toki parannettavaa aina löytyy ja jos tekisin kaiken uudestaan, opettelisin ainakin kaventamaan neulomalla nuo kulmat, jotta päällinen olisi ollut helpompi muotoilla ja kiinnittää sekä lyhentäisin jalkoja 3-5 cm. Samoin miettisin tukirakennetta enemmän jo etukäteen, ettei tarvitsisi säveltää sitä mukaa kun etenee. Mutta prototyyppi on proto ja nyt ei enää muutoksia tehdä.

Tuotenimilappu on valkoista nahkaa ja kuvio on tekstiilitulostimella painettuMuilla on valtavan hienoja istuimia myös, kaikki ihan erilaisia vaikka tehtävänanto oli sama, ja odotan innolla, että näemme kaikki tuotokset kerralla ja jurytys alkaa! Parhaat tuolit pääsevät Salon kirjastoon järjestettävään näyttelyyn esille, joten nyt jännätään miten Puf Poufin käy.

2 kommenttia: