sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Tuoteduunausta ja avoimien ovien valmistelua

Kakkosjakson teemana on alkaa tehdä kankaista jotain jatkojalostusta, eli sisustustuotteita. Aloitetaan naisten sisustuspaheesta, eli sohvatyynyistä. Niitähän ei koskaan voi olla liikaa... Tässä mind-map, jonka pohjalta lähden ensin painamaan metritolkulla kangasta ja sitten ompelukoneen ääreen.

Teimme myös 20 dian pituisen Pecha Kucha -esityksen, jossa määrittelin tarkemmin asiakaskohderyhmät ja tuoteideat, joten kaikki ei todellakaan jää tähän tyynyprojektiin. Mutta niistä myöhemmin lisää!


Tietokoneella viilatut kuvat ripataan, eli tulostetaan kalvolle

Avoimien ovien päivä yläasteikäisille lähestyy uhkaavasti ja sitä varten lähes koko koulu on mobilisoitunut. Omien töiden eteneminen on vähän jäissä, kun tämä avoin ovi menee ilmeisesti kaiken muun edelle.
Itse olin visualisoimassa ja somistamassa koulun käytäviä ja se mikä perjantaina valmistui (kuvat alla), saattaa maanantaina olla jo jonkun toisen visionäärin toimesta revitty alas, joten siksi otin kuvat ennen kuin on liian myöhäistä...


Lampun saaminen seinään oli varsinainen saaga, oikeita työkaluja ei meinannut löytyä mistään, joten se on puskettu hartiavoimin ruuvilla seinään, kun mikään muu ei auttanut. Luonnollisestikaan lähimailla ei ole pistokkeen pistoketta, joten lamppuun ei saada harmikseni valoa :(
Kävin Joonaksen kanssa Suurkirppiksellä ostamassa vanhan ajan rekvisiittaa Jasminin Perfume-kankaan pariksi. Buddha-pussukat on 2. vuoden opiskelijan Lauran töitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti