sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Yrittäjänpäivän antia

Bloggaajien Talk Show


Syyskuun 5. päivä vietettävä Yrittäjänpäivä kului Salon kauppiksen kampuksella. Ensin kuuntelimme julkkisbloggareiden haastattelua, kun he tarinoivat blogiensa synnystä, sen inspiraatiosta, siihen kuluvasta ajasta (NAAGilta kului 8 h päivässä yhteen postaukseen, come on!) ja lukijoiden palautteesta - rakkaudentunnustuksista uhkauskirjeisiin. Vähän pisti miettimään kuinka paljon sitä haluaa pistää itseään out there...


Thelmanblogi.blogspot.fi poseeraa tässä


Sopulipopulaation posing, sopulipopulaatio.blogspot.fi

Videotykin värit näyttivät punaisen huulipunan sinisenä

Valtterin Vogue is only paper -blogi
Samaan aikaan bloggaajien kanssa olisi ollut muutakin ohjelmaa, kuten vaikkapa Salo Designin sisustusyrittäjän luento, mutta yhtä aikaa ei voi istua kahdella pallilla kahdessa salissa...


Visualistien pajalla

 

Visualistiopiskelijoiden työpajalla sai päästää luovat geeninsä valloilleen ja alkaa lavastaa saatavilla olevan rekvisiitan avulla. Heti alkoi visuaalijalkaa ja -kättä syyhyttää, tämä oli oikein kutkuttavaa.

Tässä tulokset, eli sain kipeytyneen hiirikäteni tilalle uuden, entistä ehomman varaosakäden (huomaa puntti ja hauis!)

I'm being framed!
Sain opiskelijakaverini Teijan mukaan seuraavaan poseeraukseen, joten tässä olemme uusin jaloin:

Look at our legs!

Valittavana olevia lavasteita:

Go-go-girl legs

We're hiding on the shelf

In da backroom

Mannekiinit hyllytetty

Miehet jotka jäivät jäljelle

Visualistien taidonnäyte, oma näyteikkuna

Kuva kauppiksen aulasta haamujengeineen

Loppupäivän kohokohta olikin Astrum-keskuksen tiloissa järjestetty muotinäytös sekä Duudson-Jarnon luento yrittämisestä ja erehtymisestä ja uudelleenyrittämisestä vaikeuksien jälkeen. Vaikuttava ja mieleenpainuva tarina - tosin tässä ilman kuvamateriaalia. Kännykkäkamerassani ei ihan riittänyt tarpeeksi potkua pimeässä sisätilassa kuvaamiseen, mutta opiskelijakollegoideni blogeista näkee hyvät havaintokuvat ;)

Kaiken kaikkiaan kiva päivä poissa perussorvin äärestä - itse tykkäsin kaikkein eniten sitten kuitenkin visualistien työpajasta, kuten ehkä aiemmista kuvistakin voi päätellä :)

Tässä vielä "virallinen" kuvakooste koko päivästä, avec yours truly:
Linkki videoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti