torstai 29. toukokuuta 2014

Keltainen maja ja lasten leikkipaikka

Sain viimeisenä koulupäivänä kunnian olla viimeistelemässä luokkalaisteni suunnittelemaa ja toteuttamaa lastenleikkipaikkaprojektia. Oma osuuteni oli siis minimaalinen, kunhan kävin vähän silittämässä ja olin apuna verhojen ripustamisessa - sekä tietysti otin photo opportunityn poseeraamalla valmiissa majassa ;=)

Lasten leikkipaikka sijaitsee Salon sairaalan synnytysosastolla ja sitä olivat toteuttamassa koko kevään ajan opettajamme Päivi ja oppilaat Mirjam, Astrid, Johanna ja Essi (eihän kenenkään nimi jäänyt pois?). Inspiraation lähteenä oli lasten piirustuksia, joiden pohjalta näyttävät seinämaalaukset toteutettiin. Ihan tuli tohtori Sykerö -fiilis, kun katselin sateenkaaria ja raketteja ja omituisia hedelmäpuita...

Näin hienolta siellä nyt näyttää!This is a project that my school mates did for a maturnity ward in Salo hospital. The murals were inspired by children's drawings. I took a look at the finishing stage and got posing together with classmates Essi and Astrid as well as our teacher Päivi.


3 kommenttia: